søndag 7. mars 2010

Scrappekveld med påskestemning

 
Påskestemning

På torsdag var jeg i klubb og vertinnen inviterte til litt kreativt samvær med scrapping. Vi fikk beskjed om å ta med oss en tom eggekartong og spenningen var stor ifht. hva vi skulle bruke den til.

I butikkene nå finner du pakninger til egg i bla. gult og limegrønt . Skikkelige påskefarger . 
Vi endte opp med å lage om eggekartongen fra emballasje for egg til en fantastisk flott gaveeske for påskekos, en oppmerksomhet til noen du bryr deg spesielt om eller til et barn / barnebarn. Her kan du fylle eggerommene med eks. kinderegg til barn, malte egg til å henge på enn grein i påsken, eller bare som eggeholder for kokte egg i varierte farger på frokostbordet  i påsken.
På innsiden av lokket er det plass til en liten påskehilsen .
Her er vertinnen sin mal vi fikk som utgangspunkt.

Her er det bare å scrappe i veg. Du rekker det i god tid før påske. Bare kreativiteten setter grenser for hvordan resultatet skal bli.Kanskje du heller vil lage et flott påskekort til noen du kjenner eller noen du ønsker velkommen hjem  på påskeferie??Ha en koselig kveld - det hadde i allefall vi!!!


2 kommentarer:

Solveig sa...

Knall fine bilder :-) neste gang blir det juleverksted...

Anonym sa...

Så stilig. Dette må jammen meg prøves ut. Minien her i huset skal på scrappe kurs på skolen imorgen. Gleder meg til å se resultatet der. Hun er 1000 ganger mer kreativ en moren. Ha en fortryllende kvinnedag Åsemor. Klem fra Stavanger