søndag 10. januar 2010

Vinteren ligger som et teppe over min verden i januar 2010

Ned mot minus 15 kuldegrader setter sitt preg på både hverdagsliv og aktiviteter i januar måned på disse trakter. Daglige samtaleemner dreier seg i stor grad om gradestokken både innvendig og utvendig, hvilke klær som er best å ha på seg for å holde kulden ute og i hvor mange lag vi må dekke oss til med for at vi skal holde varmen.

Bildet fra hagen min taler for seg - men vakkert er det!!!!

Jeg har fått skikkelig inspirasjon til å strikke og det går i ull - ull til skjerf, sokker, babytepper, kosepledd oa. Er faktisk litt imponert over at jeg holder aktiviteteten jevnt oppe - lysten pleier egentlig å gå fort over hos meg- ialle fall når jeg må gjøre det samme over lang tid.

En av fordelene er at min  kjære mann nå må finne på aktiviteter innendørs når det er så kaldt. Så her går det unna - vi pusser opp soverom, maler , setter opp lister i rom som har stått uten i årevis - så ingenting er så galt at det ikke er godt for noe.

Datamaskinen går varm i søk etter eksotiske reisemål, for noe må man jo ha å se fram til.
Flybillettene er innkjøpt og reisen går også i år til Frankrike . Det er liksom min gulrot i månedene framover. Har også snust litt på Sinque Terre (De 5 landsbyene ) i Italia. Det tror jeg blir en reise som skal gjennomføres i 2011- fantastisk flott.

Uansett har vi mye kjekt å se fram til i 2010. 
Jeg gleder meg mest til er  å komme meg ut i havgapet igjen med den nye båten vår .Jeg har allerede invitert mine venninner til sjampanjelunch i juni når blomstene bugner og sola skinner. Dermed har også de noe å se fram til i  løpet av det som nå kan se ut for å bli en lang vinter.
Godt nytt år !!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så flotte bilder.Sikkert litt kaldt ute i havgapet nå. Men jeg vet om noen som elsker det....Mangen " gulerøtter" du har å se fram til. Ny båt og greier. Gleder meg til å se den. Du får strikke i veg og gubben male og pusse opp. Ha en fortsatt god kveld.
Klem R.E