fredag 27. august 2010

En sommer er over og bare minnene om den består.....

Ja, hvor ble den av. Når jeg begynner å sette meg ned med pc'en er det tegn på at vi går mot mørkere tider. Men det er alltid kjekt å bla igjennom bildene som er tatt i løpet av sommeren, hvem vi var sammen med, hvor og når. 

 Dette er funnet i fjæra og blir et vakkert stilleben

Minner som får oss til å le og humre og glede oss til neste gang vi skal få oppleve noe av det samme igjen eller får oss til å tenke på alle de  stedene vi skulle ønske vi kunne besøkt, venner vi skulle ha tilbragt mer tid sammen med og arbeid vi skulle ha fått gjort om vi hadde hatt litt bedre tid. Sånn er det hvert år og plutselig er sommeren over - den som vi gleder oss sånn til !!!!

Stemning med selvsådde erteblomster

I år har jeg og min bedre halvdel gått til innkjøp av hver sin ny sykkel som vi har dratt med oss land og strand rundt. Det som var flott var jo opplevelsen av å rekke over sååå mye mer enn om vi skulle ha gjort de samme turene til fots. Så ble det tid til enda noen flere oppdagelser

 Hengepetuniaen svikter ikke .

Kamera er et fantastisk oppfinnelse som hjelper meg til å gjenoppleve erfaringer og opplevelser på en flott måte så ofte jeg vil. Det blir til at en går på oppdagelsesferd når en er ute med kamera og det gjør turen enda mer spennende og opplevelsesrik.


 Men det som gleder meg aller mest er å få forevige den fantastiske blomsterprakten vest i havet og litt av den deler jeg med dere her, selv om det meste blomstret en måned senere i år pga. den strenge vinteren vi hadde i fjor.

Aasemor

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei på deg. Så mange fine bilder du har tatt Aase. Nå må vi nok bare glede oss til neste sommer. Håper den blir varm og fin. Klem fra hyttenaboen.

JORUNN sa...

HEI!!kjekt at bloggen er virkspm igjen, og takk for gode stunder ilag denne sommeren.Klem frå Jorunn