onsdag 3. februar 2010

Det er følelsene som styrer...........

I dag var det kjempegøy å komme inn på bloggen min. 3 nye kommentarer fra kjente og ukjente. 
Takk for at dere legger igjen en liten hilsen og forteller meg hva dere synes om bildene og bloggen min.

Blomsterhilsen til dere alle

Har en mistanke om hvem du i Stavanger er,men er allikevel er jeg kjempenysgjerrig.
Til Stine Hoff og hennes glasskunst - hennes hjemmeside er verdt et besøk og det er sikkert verkstedet hennes også. Når jeg var ungdom drømte jeg om å kunne blåse glass- fantastisk håndverk.

Jeg skal på tur til Bergen i helgen å besøke gullungen som bor på hybel der. Om jeg får tid skal jeg ta turen innom hennes verksted. Kjempelekre flasker og karafler som jeg virkelig kunne tenke meg.

Koser meg skikkelig med å ta bilder og ønsker meg  et speilreflekskamera.  Men vet ikke hva jeg skal velge på markedet. Må få litt anbefalinger - kanskje dere har noen?


Til og med boden i hagen er rene eventyret å se på for tiden


Tror fremdeles jeg er begynt et nytt og bedre liv- jeg går en tur på minst 45 minutter hver dag. Ikke at det er vanskelig å gjennomføre i det fantastiske været vi har nå. Så mye flott å se på og ta bilder av. 

Turterrenget hjem fra jobb i dag

Men akkurat nå får jeg servert kaffe og lekker sjokoladekake av min mann, så de kaloriene jeg svidde av på turen hjem fra jobb i dag, legger seg mykt rundt min midje igjen.
- en livsnyter på godt og vondt!-   !!

Ha en fin kveld!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Heia.
Ser du ønsker hjelp fra andre angående kamera. Her har du linken til en som er kjempeflinke å blogge og som skryter av japan foto i Haugebyen..http://bodil-bo.blogspot.com/ Du må bare sjekke denne bloggen hun er helt fantastisk spør du meg. Sjekk de julekortene hun har laget.
Klem igjen fra Stavanger
p.s. holder kaken seg til sommeren tro du????